De 7 vragen

De 7 vragen aan de derde generatie

Aan iedereen van de derde generatie; neven en nichten stellen we 7 vragen. Wanneer je geboren bent, waar je woont, of je verliefd, verloofd of getrouwd bent, of je kinderen hebt en wie dat zijn. En ook leuk; je werk en je hobby’s.

Leuk voor de neven en nichten onderling. En uiteraard vooral ook om de pagina ‘vierde generatie’ compleet te maken.

Vul onderstaand formulier helemaal in. Na enkele dagen ontvang je een code voor de privé-pagina waarna je de antwoorden van jezelf en al jouw neven en nichten kunt lezen. Hoe uniek is dat! Geen code ontvangen? Check eerst je spambox.

Wil je hier echt niet aan mee doen? Dat zou jammer zijn. Stuur aub dan wel even een email naar info(at)stoopies.nl.

 

Ja ik mail nu direct een pasfoto zodat deze als miniatuur bij mijn bericht kan worden geplaatst. Dan is dat maar weer geregeld en draag ik bij aan een snellere verwerking.

Enquête over de evenementen:
Ja, ik vind het leuk dat er evenementen zijn waarop ik kan inschrijvenJa, ik ben van plan in te schrijven op een evenementJa, ik wil zelf ook evenementen aanmakenNee, ik heb geen interesse voor een evenement

T.b.v. de adresgegevens: