Reünie derde generatie 2020

Uitnodiging

Op zaterdag 9 mei 2020 is het 85 jaar geleden dat Jan Stoop & Helena Stoop-Beerse in het huwelijk traden. Een mooie datum voor een feestje! Het doel van dit feest is: alle 30 neven en nichten met aanhang bij elkaar. Zonder de kinderen.

Leuk weetje: in 1985 waren opa en oma Stoop 50 jaar getrouwd, dat betekent dat het 35 jaar geleden is dat we samen feest vierden.

Waar het feest gevierd gaat worden is al bekend, op een voor velen nostalgische locatie in Heerhugowaard; het voormalige huis van Ome Kees en Tante Annie, in het pad aan de Middenweg. Dit huis is anno 2019 nog steeds in de familie, Neef Hans Schouten is daar woonachtig met zijn gezin.

De gedachte is op die zaterdag in de (na)middag te starten en er tot in de avond iets leuks van te maken. Zondag hebben we dan weer nodig om op te ruimen.

Uiteraard is er een feestcommissie nodig voor het organiseren van een geslaagde reünie. Wat er nodig is zijn:

  • Organisatoren
  • Penningmeesters
  • Creatievelingen
  • Enthousiastelingen
  • Gasten

In de feestcommissie zitten betekent in oktober 2019 samenkomen om te brainstormen wat er nodig is voor de reünie. Hieruit ontstaat dan een nieuw plan wanneer nog een paar keer samen te komen alvorens de datum nadert. En uiteraard het doen van inkopen en voorbereiden van de feestlocatie.

Vele handen maken licht werk en hoe klein je rol ook is, je bent van harte welkom. Omdat je in de feestcommissie nou eenmaal je stem kan laten horen is de kans kleiner dat je voor verrassingen komt te staan. Uiteraard mag je ook je partner opgeven om te helpen.

Inventariseren

Laat in onderstaand formulier weten wat je ervan vindt en welk aandeel je wenst te hebben. Op dit formulier kan ook worden aangevinkt of je verhinderd bent of geen interesse hebt in een reünie. Wil je dit aub zo spoedig mogelijk invullen?

Wat vind je van de voorgestelde datum?
Prima datum maar ik heb geen interesse in een reünie met mijn neven en nichten.De voorgestelde datum vind ik perfect, ik houd ’m vrij en kom alleen.De voorgestelde datum vind ik perfect, ik houd ’m vrij en kom samen met mijn partner.Die datum ben ik helaas al verhinderd.

Wat kun je zeggen over jouw komst en/of aandeel?
Ik heb helemaal geen interesse in een reünie dus doe voor mij geen moeite.Ja echt leuk, ik zou het mooi vinden als er een reünie zou komen, ik meld mij vast aan als gast en indien nodig kun je mij bellen om te helpen.Erg leuk idee, maar ik heb geen zin het te organiseren, maar wil mij wel melden als gast.Ik heb allerlei ideeën maar ik heb simpelweg geen tijd te helpen met organiseren. Ik meld mij wel als gast.Wat gaaf! Ik wil graag meehelpen met de organisatie.Super! Ik ben enthousiast en wil dolgraag de kartrekker zijn van de feestcommissie.Wauw wat leuk een feest! Ik weet dat ik goed ben in financiële zaken dus ik meld mij als beheerder van de kas.Ik ben creatief en heb allerlei goede ideeën die ik wil delen, maar ik bemoei me verder niet met de organisatie.

Ik ben geen robot